Träning !!!!<3

Goddag.Idag händer det inte så mycket. Jag ska på middag hos Peter.(Min morbror) Sen har jag träning som jag äntligen ska gå på:D Jag längtar juuh nästan. Och efter träningen har jag lovat att gå ut med Linda och Felli. Vi får se vad vi hittar på att göra. Det blir nog gungan idag igen :D Men nu ska jag platta håret sen fara. Skriver nog ikv om jag har tid. Puss

Niiice

God kväll allihopa:D Har inet skrivit blogg på jaa vem vet, år sen var det iallafall. Men det ska bli bättre med de jag lovar :D Men jag har aldrig tid eller ork när jag kommer hem på kvällarna.... Men idag har jag varit med Felli. Min STORA fjortis.(Förlåt Felicia:D) Jag sov där i natt å  idag ska hon sova hos mig. Vi har varit med varran hela lovat kan man säga. Förutom på dagarna då jag sover då har hon varit på stan och lite sånt. Men nu ska jag berätta om kvällen;) Den började med att jag for Hem till Felicia,hon hade gjort mat till mig. Gulligt av henne (A) Sen gick jag Felicia och Linda till gungan. Där var det massa folk. Tex: Jocke,Frilloe,Anna,celis och massa fler. Vi gungade och pratade. Sen gick jag,jocke,Linda och Alex(Hest pojken) till ica för att värma oss. När vi gick mot gungan igen ringde Felicia  och frågade vart vi var,dom hade gått till ica för att träffa oss, men vi hade juuh gått mot gungan en helt annan väg. Så dom fick allt ta och gå tillbaka till gungan. Där pratade vi om allt möjligt. Sen blev det kallt igen så då gick vi in på gården och såg tv. sen slog klockan 21.00 och gården stängde. Då gick vi ner till rondellen och snackade med massa folk. Alla skulle gå så då gick jag och Felicia hem till mig där tjocka släkten var. Vi va hemma typ 1 timme sen gick vi ut med Frilloe och Anna ett tag. Vi tog en promenad till Alex är alla var och lanade. Vi pratade ett tag sen tog vi med oss Arvid och Jocke för dom skulle vara hemma 11. Så vi gick men Arvid och Jocke började dampa efter vägen, så det tog ganska länge att gå hem. sen lämnade vi Arvid vid hans gata, så gick det lite fortare att gå. Men nu har Felli lagt sig för att sova så jag måste också lägga mig så jag orkar upp lika tidigt som hon. Hon vaknar alltid nån timma före mig. Jag skriver Imorgon, Jag lovar. Sov gott!


 

En bild på 3 av våra Hertsöbooys som vi alla älskar:D
kjhgf

Halv sju :O

Godkväll.Är inte på humör för att skriva.... Men jag skriver iaf lite om dagen. Idag klev jag upp halv sju :O Men jag och Viktoria G skulle in till pontushallen kl 8 för att se p92:s match. Men där vid ett tiden kom mamma och hämtade mig, för vi skulle till Boden och fixade lite grejer. Sen for vi hem och då gjorde jag mat och sen for jag ut med Amanda.Vi for till hennes mormor och kollade på bingolotto xb Haha roliga vi är. men sen for jag hem och gick i tvätt stugan och hämtadetvätten. Nu sitter jag bara här och tänker på massa onödiga grejer, som massa gamla minnen. 

                 


RSS 2.0