....

Alla vet vem du är och hur du beter dig! Du är en riktig lögnare som tror att du kan bete dig, precis som du vill! Men det är det som inte räcker! Du måste börja inse vad du håller på med! Börja förstå att det är sista gången som vi ger dig en möjlighet att lyckas så ta den! Börja inse när det kvider som mest. att vi tänker inte vänta längre på en bättre utväg. Det är du som väljer utvägen!


LOVE!

Godkväll alla snygga människor :D ( Ta inte åt dig om du är ful.)Haha. Ikväll har jag varit med MINA älsklingar, det finns bilder på dom lite längre ner:D Dom skulle möta mig när jag gick ut, men jag hann till ica?!?!?! Arvid där har du bevis på att jag inte är sölig. vi har typ inte gjort nå, dom har spelat pingis medans jag halv sov på scenen inne på gården. Precis när jag höll på att somna slog Arvid mig på rumpan. Inte kul! Sen har vi sett lite tv också iaf jag och Linda. Klockan nio gick jag och Arvid med Linda till bussen. Vi stod där och pratade tills att bussen kom. Sen gick jag och Arvid till ica där alla hertsögangserst var. Nästan alla iaf. Sen traskade jag och Jocke hem. Nu sitter jag och fryser, plus att jag typ är sjuk :S Vi får se om det blir skola för mig imorgon,Hoppas de måste gå på HK:n.Vi ska jag lägga in lite bilder innan jag går och sover, jag är så sjukt trött :S


AJVID!<33



Lindish!<3







LindaBinda:D

Måste bara tala om för er att ikv ska jag vara med LINDA! Jag längtar:D Haha jag är typ på flumm humör?:P'


Bilder.

Jag ids inte skriva nå, så jag lägger in lite bilder ist:)


Min Älskling !


Amanda Lind;b


Haha snygging;D


Jag säger bara HETING!;D


Ojdå!


Vig är hon också;)




Jag lägger in mer bilder sen har inte tid nu ;)

Du är inte trasig....

 Idag har det varit den tråkigaste dagen i mitt liv! Försov mig idag, två lektioner:S Kom till skolan då hade vi matte men ingen lärare?!?! så då hade jag ingen matte heller, jag som behöver ha matte. SEn hade vi då språk å då chillade jag,Amanda,Elleno och linus i grunkans rum. När vi hade suttit där ett tag kom hon in och sa men Sofia du har språk med mig nu...... Å sen men Amanda du har tyska, då sa amanda vadå Amanda med konstig röst. Då sa EllenO att de var Felli och Grunkan gick på de!HAHAHAHAHAHAAHAH. Fyfan va fult de va. Ni fattar nog inte nu måste vara me för att fatta;D Sen sprang jag och Amanda runt i skolan och gömde oss för Grunkish:D Haha vi är typ störda?:P Efter skolan gick jag hem och städade mitt förbannade jävla rum! Sen satt jag och gjorde inget alls tills att klockan blev typ halv åtta då gick jag ut med Arvid(: vi träffade Alex,Ludde och Amanda med co. vi gick till vårat ställe och pratade om jag vet faktiskt inte vadxD Men nu skajag se på tv. Puss!


my heart is in your hands.

Jag har varken haft tid eller ork att skriva i helgen.Men jag tänkte skriva lite snabbt om de:)



Fredag. Då hade vi match i öjebyn. Det gick inte så bra....Jag skulle stå i mål men jag hade inga skor så Jesper fick stå hela matchen, Vi förlorade me typ tusen poäng. När matchen äntligen var slut for vi hem, när jag kom hem gjorde jag mig klar innan jag skulle ut. Jag hann inte göra så mkt ute, jag gick och mötte Amanda och Emma typ längst ner på hertsön.Sen var klockan elva så vi bestämmde oss för att jag skulle sova hos Amanda också blev de. Jag somnade vid kanske ett tiden, fel väg och allt.  Amanda väckte mig någongång jag vet inte vad klockan var så jag vände på mig och somande ganska snabbt om;) Hon pratade juuh ändå med Patteeeeeee.

Lördag. Då vaknade jag och Amanda tidigt. Hennes mor och syster skulle till stugan, så dom väckte oss:) Jag gick hem vid tolv tiden. Då for jag och mamma på stan och shoppade:D Jag köpte skor,jeans ,en boddy och tre t-shirtar. För endas femhundra kronor. (stolt) Efter stan for jag hem och käkade och gjorde mig klar. Jag for till Amanda kring sex tiden och väntade på att hon skulle bli klar. Vi kom ut vid halv åtta-åtta tiden. Då gick vi till gården och träffade lite folk. Sen gick vi till ica och köppte lite godis innan vi gick till bastun. Där chillade vi bara. jag och Amanda tog tio bussen till coop, där vi köpte ben and jerrys. Vi kom tillbaka till hertsön halv elva. Då träffade vi HP och gänget, vi socialade med dom ett litet tag innan vi promenerade hem. Jag somnade tidigt då också så Amanda fick väcka mig igen.Haha. Men hon var ändå social med Patteeeeee.

Söndag. Då gjorde vi inget speciellt. Vi lagade mat men de ska vi inte prata om :D


Amanda Lind!<3

Ids inte skriva så mkt idag :) Men jag har iaf varit på monami med Amanda och Emma idag. Sen gick vi till gården och spelade igen... Haha vi är typ beroende av de där spelet:O Imorgon ska jag mest troligt vara med amanda, vi kommer nog vara på gården och sen se film eller nå. Sen på lördag Ska vi basta:D Alltså jag,Amanda,Frida,Lovisa och kanske Linda och Felicia.Myspys:DEfter bastun blir det nog utgång eller faraa någonstanns vi får se. Amanda ska iaf sova hos mig;) Ska lägga in lite bilder innan jag går.Puss!

Ids inte lägga upp nå mer bilder:P




Taxi rån!

Tjååsan, Skolan gick super bra idag:) Efter skolan har jag baar pluggat,pluggat och pluggat. Sen har jag varit ute med Amanda. När jag gick mot morfar körde polisen med blåljus mot ica. Det har tydligen varit taxirån där. Sjukt;O Jag och Amanda har bara spelat skippdo om de nu stavas så;) När vi gick till ica vid nio så kom rassiabilen förbi. Nu ska jag gå och göra annat;) Puss!

Gå bara å dö!

Du tror att du är så jävla omtyckt av alla, egentligen så tycker ingen om dig.

tjejer gör denna, annars kommer en i din familj att dö inatt.




Vem ringde dig senast? Pappa.
Vad har du för bh på dig just nu? Ljus rosa;)
Vad har du för trosor på dig just nu? - Hotpants;D
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det i från? Sara Olsson,Min buss går från stan om 50 min ;O
Vad brukar folk få för intryck av dig? Hur ska jag veta?:S
Har någon kallat dej slampa? Jaaa.
Har du kallat någon för slampa? Jepp
Har du slått någon riktigt hårt? Nix
Använder du parfym? Gör väl alla?:P
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? Vet inte.
Killar du faller för? Olika.
Vill du ut och festa nu? Nej usch är så trött:)
Vad är klockan? 22.34
vilken färg har din mobil? Svart
Är du social? Händer väl
Vad tänker du när du vaknar? Vad är klockan.
är du kär just nu ? Tråkigt nog ja.
när strulade du senast ? På en fest för att tag sen.
när kysste du någon sist ? Ett tag sen :P
vad stod de i ditt senaste sända meddelande ?  Har raderat alla.
och vem var de till ? Ingen
orkar du en fråga till ? Jodå.
när svek du någon senast? Vet inte.

Hel dag med Mandipgirl;D

Idag har  jag varit med Mandipgirl! Vi gick till ica vid tre tiden,där handlade vi lite innan vi gick till henne. Hemma hos henne gjorde hon sig klar medans jag satt vid datan och pratade med Patte. Sen gick vi till bussen till pontushallen, där hade p92  match så vi såg på den. Vid sex tiden gick vi till bussen, den gick efter tjugo min så vi roade oss med att ta massa kort. Då gick tiden mycket fortare:) När bussen kom for vi hem till hennes mormor och käkade mat och såg på film från när hon och Emma var små. Helt gulligt. Vid halv nio fick vi skjuts till ica, där träffade vi Alex,Jocke,HR,Ludde och Hampus. Vi umgicks med dom ett tag innan jag och Jocke tog en promenad hem i vinter kylan. Jag har precis varit ute på en promenad med Oliver, gick bara till gården breve och träffade AmandaM. Vi pratade lite sen följde hon mig hem en bit.Snällt av henne(: Nu ska jag vara social på msn innan jag går och lägger mig. Jag lägger in lite bilder från idag imotgon orkar inte nu.Puss!

Grattis Alex:)

God morgon, idag vaknade jag klockan halv elva när min moster ringde, som tur var. Skulle egentligen kilva upp nio för att gå ut med hunden men icket, jag somnade om när mobilen ringde första gången. Så jag fick snabba mig på med kläderna och gick till tvättstugan för att kolla om det fanns nån bastu tid nästa helg. Och det fanns de så nu är de bokat, då blir det mys med Frida och kanske Amanda. idag blir det iaf att plugga, måste ta igen allt jag har missat när jag har varit borta. Men jag fattar inte hur fan kan jag ha missat så här mkt på en hel jävla vecka!?!?!? Plus att det var första skolveckan. Lärarna är juuh sjuka ihuvet, man kan juuh fan inte ge läxor första skoldagen! Ajjja skit samma jag måste iaf komma igen för om två veckor har vi prov:S Nu ska jag plugga lite.... Skriver sen. Puss!


 Grattis Alex hela sexton år idag :)

Lite bilder från ikv:)


Johan,Alex,Aekon och Stoffe:)


Jaag.

Aekon,Stoffe och Arvid:D

Alex:)

Nåå folk:)

Frida Åström är min hjälte :')

Kväll blev lyckad fast det inte blev nån film kväll:) Kvällenbörjade med att jag gick till ica och köpte en dricka sen tog jag en prommis tíll gården och kolla vem som var där, men ingen rolig var där. Preics när jag skulle gå hem så kom Aekon,Arvid och johan så jag chillade med dom ett tag. Sen drog Johan och Aekon hem till johan för att se film så jag och Arvid stannade kvar på gården. Sen gick jag till ica där träffade jag Frida:) Så jag följde me henne hem för att lämna godiset hon hade köpt till sin mamma. Sen promenerade vi till gården igen och var social med folket där. Sen började jag och Alex diskutera om att man kan ha min digitalkamera under vatten, till slut gick vi och spolade vatten på den. Då trodde han på mig:)  Vid elva-halv tolv gick jag, Frida och Amanda hem. När jag kom hem gick jag ut med Oliver på en gång och träffade Sussi:) Nu ska jag vara social på msn ett tag före jag går och slår på nån film.Puss!





Ny bild :)


GAmmal bild på min hjälte:)


Lite nyare:)


Ingen filmkväll ikv:(

Som ni ser så bö´lev det ingen film kväll ikv, Arvid är sjuk än så då ides inte jag heller se film. Vi ska ta de nån annan helg ist;) Såå nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på ikv. Finns typ inget att göra, Amanda ska typ till byn med ellen och dom. Far hon inte dit hör hon av sig så kanske jag går ut med henne;) annars får jag hitta på nå annat med nån. Nu skaj ag kila ut på en promenad med hunden :)Puss!

LISTA

Har lite att göra så jag gör en list som jag snodde av Amanda Lind.

Brukar du komma i tid: Typ aldrig.
Vad hade du i din mun senast: En Röd godis:D
Har du bra kondition: Nej usch!
Hur lång är du: 1,67
Hur känner du dig just nu: Lycklig
Hur upplever du dig själv som person: Hmm typ en blyg filur
Vanligaste färg på dina kläder: svart
Kan du laga mat: Kan väl alla?
Vad jobbar du med/pluggar du: Pluggar, högstadiet
Vad har du på dig just nu:mjukisar och en adidas tröja :)
Har du någon fobi: små utrymmen och små kryp
Hade du en bra kväll igår: Jaaa:D
Vilket är ditt senaste inköp: Ett nagelack
Din favoritdryck på morgonen: Dricker inte på morgonen
Projekt just nu: Projekt?
Vilken tid gick du upp idag: Halv åtta ;)
Var fick du dina senaste pengar ifrån: mamma
Har du sovit i din egen säng inatt: Jaa:)
Vad hade du sönder senast: Hmm... tror de var ett glas i thailand
Senaste alkoholintag: Cider
Har du haft mörkt hår: Har de nu :P
Är du morgonpigg: Neeej.
Vem snackade du med senast: Min bästa vän:) Fredrik Nilsson
Stjärntecken: Fiskarna
Varm favoritdricka: kaffe latte :D
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten :)
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider
När gjorde du senast något riktigt dumt: Idag.
När hånglade du senast: Hemligt:D
Saknar du någon just nu: Jaaa :(
Hur ofta loggar du in på LunarStorm: Typ aldrig,hatar lunar:O
Gillar du dokumentärer: Njaaa
Vilka språk kan du prata: svenska.
När fikade du senast: Idag på waynes med Emma och Amanda :)
Vad ska man göra för att få dig irriterad (förbannad!): Å de tror du jag säger här?;)
Senast sedda filmen: sex and the city
Senaste impulsköp: Impulsköp`?
Bästa promenad: På stranden i Thailand
Favoritgata: hur ska jag veta :)
Favoritgalleri: vaah?
Här bjuder jag mamma på middag: Hemma.
Fikar gärna på: waynes
Bästa lunchställe: Dagobert vars annars?:D
Favoritgrönsak: Ingen ?
Favoritfärg: Svart,lila och rosa:D
Favoritmärke: inget speciellt
Favoritdjur: Hund
Bil: Har ingen
Favvoskor: Mina puma
Motionerar: När jag går ut med hunden.
Det dyraste jag köpt: Hur ska jag veta?:O
Bästa fyllekäket: Snabbmat
Dansar helst till: Musik?
Bästa romanen: Vet inte.
Favoritprodukt på Apoteket: Vet inte.
Bästa förfestmusiken: Hmm beror på.
Reser helst till: Thailand
Älsklingsljud: Vet inte.
Mitt sämsta köp nånsin: Bra fråga
Är du bekymrad över något just nu: Jaa.
Favoritland förutom sverige? Thailand och Cypern
Längtar efter: Kusin från australien
Gillar Allsång på Skansen? Nej ?
Senast lästa papperstidning: Aftonbladet på Arlanda.
Senaste telefonsamtal: Med min mor
Haft sex me någon av ditt egna kön? Neej?
Kär: Jepp.
Varit i Polen? Neej
Hur gammal var din mamma när hon födde dig? vet inte men typ kanske trettio
Vill du ha / har du barn? Vill ha.
Hur många resväskor äger du? Noll.
Tittade du på tecknat när du var liten? Gjorde väl alla?
Vad var den senaste musik du lyssnade på? Gavin DeGraw - Chariot
Vad är det bästa med dig? Kan jag inte svar på.
Vad är det näst bästa med dig? Hur ska jag veta?
Vad är det sämsta med dig? Att jag är blyg typ?
Hur var du som barn? Blyg som fan!
Har du bra kontakt med din familj? Jaa iaf mamma och syskonen.
När hånglade du med en man första gången? vet inte.
Har du varit kär? HAr väl alla?
Hur långt var/är ditt hittills längsta förhållande? Haha de säger jag inte;)
Hur stora fötter har du? För stora.
Hur ofta filar du dem? Aldrig?
När var du riktigt full senast? Är aldrig riktigt full:D
När ångrade du senast något du gjorde på fyllan? HAr aldrig ångrat nått jag har gjort i fyllan;)
När dansade du senast? Idag på gården :P
Följer du någon Tv-serie? Neej de är för jobbigt.
Vad gjorde du nyårsafton 1999? Ingen aning
Vilken roll hade du i skolan? typ lärarnas älskling. nää jag skojja bara lärarnas har objekt typ.
Boxers, briefs eller tanga? Hotpants
Vart vill du åka på storstadssemester? Hmm, bra fråga.
Vart vill du åka på solsemester? Thailand
Vill du gifta dig? Är redan gift;)
Vill du ha barn? Jaa
Hur långa ögonfransar har du? För korta
Brukar du bada på sommaren? Klart
Älskar du alla former av sport? Neej.
Lyssnar du på radio? Vilken kanal?I bilen ja,Rix
Är du med i någon fackförening? ?
Gillar du parmesan? Å de är?
Har du gjort något kriminellt? Beror på va man tar som kriminellt.
Knarkar du? Vilken fråga :S Nej!
Vad heter din bästis? Fredrik Nilsson :)
Vad är det första du gör på morgonen (jobbdag)? Duschar
Vad är det första du gör på morgonen (ledig dag)? Somnar om.
Vad är det sista du gör innan du somnar? Myyser med oliver.
Vad äter du oftast till lunch? Äter typ aldrig lunch.
När åt du kött senast? en vecka sen kanske.
När hiv-testade du dig senast? Har aldrig gjort de
Sopsorterar du flitigt? Neeej
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag? Noll om jag inte är på stan vill säga.
Har du några allergier/handikapp?
Neej, inte var jag vet.

När besökte du ett gym senast? Länge sen
Äger du en cykel? Jaaa en ful en.
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Lycklig.
Favoritgodis: Choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Inget jag kommer att tänka på nu iaf.
Musik just nu: Gavin DeGraw - Chariot
Vad sa du senast: Puss
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Konstig fråga.
Sommarplaner: Lk,festa,sola och bada
Fisk eller badkruka: Badkruka.
Hur många kuddar sover du med:Två eller tre
Favoritväder: Sool
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Mobilen,en gummibåt och Oliver:D
Spelar du nåt instrument: Niiix.
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Sparare eller slösare: Slösare
Vem är viktigast för dig: Oliver
Bästa film: hmm sen var svår men just nu sex and the city
Tror på liv på andra planeter: Nej
Kommer du ihåg din första kärlek: Jaaa
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej usch fyfan!
Har du några homosexuella vänner: Tror jag inte
Tror du på mirakel: Neej
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Njja
Ser du på kärleken som ett misstag: Neej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: två eller tre
Bio eller promenad: Promenad
Är du kittlig: Överallt:O
Snarkar du?: Tror jag inte.
Rädd för insekter? Jaaa.
Äckligaste insekten: Spindlar.
Största svaghet: Små utrymmen.
Det här är jag bra på: Soova :D
Bästa bok? Bakom stängda dörrar.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Vet inte.
Vad vill du jobba som? Inget alls
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? Nej men blogg.
Har du nån flickvän/pojkvän? Neej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans?Tatuera jaa handleden tror jag och pierca tungan
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.)Välstäda
Gungar du på stolen?Ibland
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Jaaaa om nån betalar så visst
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger eller vänster:)
Hur är din drömtjej/kille? Hemligt;)
Hur många syskon har du? tre

Vad är du mest rädd för? Små utrymmen.
Är du rädd för blod? Inte specciellt?
Saltar du på maten? Typ aldrig
Gillar du att sjunga? Jaa.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Går inget än ;)
Anser du att du är stark? Stark? Nej.
Brukar du sola? Jaa
Vad gör du om du får hicka? Hickar
Kaffe, te eller inget? Kafft latte
Har du en besatthet? Tror jag då inte.

Tio första
- Första bästa kompis: Felicia Berg
- Första bil: Har aldrig haft nån.
- Första kärlek: Säger jag då inte här
- Första husdjur: Hund tror jag
- Första semester: Cypern
- Första jobb: Har inget .
- Första köpta skiva: Ingen aning.
- Första piercing: Öronen
- Första konsert: Jadu den var svår.

Nio sista
- Sista alkoholdrycken:
Cider
- Sista bilfärden: Hem från flygplatsen
- Sista filmen du såg: Sex and the city
- Sista ringda telefonsamtal: Till mor
- Sista bubbelbadet: I thai
- Sista spelade CD: nå ragge band i thai
- Sista kyss: Arvid
- Sista gången du grät: Nån dag sen
- Sista måltiden: Lunchen på skolan idag

Åtta har du någonsin
- Dejtat en av dina bästa kompisar:
Haha nej.
- Blivit arresterad: Niix
- Blivit kär vid första ögonkastet: Jaaa
- Varit på tv: Jaa
- Fått ditt hjärta krossat: Jepp
- Sagt att du älskar någon utan att mena det: Tror jag inte
- Haft ett one night stand: Nix.
- Busringt till någon: Jaa

Sju saker du har på dig
- 1.
Under kläder
- 2. Mjukisar
- 3. Min rosa adidas tröja
- 4. Hårsnodd
- 5. Klämmor
- 6. Sockar
- 7. Armband

sex saker du har gjort i dag
- 1.
Skolan
- 2. Stan
- 3. Fickat
- 4. Åkt buss
- 5. Varit med Felli
- 6. Sett film.

Fem favoritsaker
- 1.
Mobilen
- 2. Datan
- 3. Kameran
-4. Kompisar
- 5. Hunden



Tre val

- Tacos eller pizza: Tacos
- Öl eller vin: Vin med sprite
- Idol eller Let´s Dance: Let's Dance tror jag

Två saker att göra innan du dör
- 1.Fara till Australien
- 2.Tatuera mig

En sak du ångrar
- 1. Ojj det finns massor med saker


Myys med Fiia (;

som ni kanske ser så myser jag med Fiia. Vi ser på sex and the city, den är sjukt bra. Vi har käkat popcorn men dom är slut nu:P Så nu har vi börjat äta godis ist(A) Tjockisar är vi :D När vi har sett klart sex and the city ska vi se mamma mia, om vi nu orkar vill säga. Nu sprang hon iväg och borstade tänderna, hon är trött:( Fast när vi väl lägger oss i sängen kommer vi börja prata som vanligt fast mkt högre för hennes mamma är inte hemma så vi kan skratta hur mkt vi vill utan att hon blir sur :D De är ganska niiice. Men nu ska jag fortsätta att se filmen.Puss!


Latte <3

Idag har jag varit på stan med Amanda,Emma och Alicia :b Direkt när vi kom till stan tog vi varsin latte. I love it<3 Sen gick vi ner mot Kicks, där satt de typ 10 st små ungar som hade blivit tagna för snatteri. Dom var typ tretton år, några av dom började typ grina.Haha rätt åt dom. Sen tog vi en promenad till shopping för att köpa nagelack, SEn var klockan fem så vi tog bussen hem. Nu sitter jag bara här och latar mig innan jag ska börja packa upp resten av resväskan, ikv ska jag vara med Felicia. Det var så länge sen jag var med henne. Vi ska till gården ett tag å sen ska vi hem till henne, jag ska sova där i natt:) JAg vet inte vad vi hittar på men något iaf, kanske se film och mysa hela natten lång :D Imorgon blir det film kväll hos Frilloe tror jag. Bara jag Frilloe,Anna och kanske Arvid om han är frisk.Men nu ska jag gå och packa upp väskan sen hoppa i duschen och göra mig klar för ut gång. Puss skriver kanske sen :) Puss!

God morgon.

HAr precis vaknat för min mor ringde och väckte mig... Idag ska jag på stan med Amanda efter skolan :D Det kommer bli kul har alltid kul med henne:) Men nu ska jag springa och göra mig klar innan jag går till skolan .Puss


Lite bilder från Thai:D


Djungel...


Äckligaste drinken jag någonsin har smakat!


eld show på nyårsafton :)


Raketer;D


 Eldshow igen


Och igen:P


En rasta bar;P


Nå gubbar?


Inte den snyggste bilden men ;b


Upp i de blå:D


Där vi bodde:)


Red elefant gjorde vi också, men ALDRIG mer säger jag bara :D


Stora saker de dära...


Elefant bajs:P


Snygg är man när man snorklar:P


Fiskar:D


 Mini ödla:P


Taxi:D

Du är bäst :D

Tack för designen Amanda, du är så bäst ;D

Lite smått och gott;)

Godkväll på er. Tänkte skriva lite kort om Thailand;D Det har varit både bra och dåligt på sitt sätt. Det regnade två dagar, annars har det varit hur varmt och skönt som hellst. Vi var på thaiboxning en dag, jag kan lova er det var inte kul att se. Det var killar från fyra år till vuxna  som sloggs, en kille började blöda ut munnen och näsan två andra däckade... Fast det var en lindrig match med mjuka handskar. Annars kör dom bara med rep runt händerna, men den matchen kunde vi inte se.... Sen har vi varit ute med båt till flera öar och snorklat,hyrt moppe och massa mer ids inte skriva allt så detaljerat;) Jag har köpt åtta adidas tröjor en till Amanda i julklapp och en åt linda bara för att hon ville ha en:) sen har jag köpt två klänningar två kjolar en väska och till Emma har jag köpt lite små grejer bara:b 




 Idag var det första skoldagen för mig, den blev inte så lyckad... Har glömt bort kåden till skåpet så jag har inga grejer:S han som ger ut kåderna är sjuk så jag får vänta tills att han har blivit frisk. Men de gör inget. Sen så har jag juuh fått träffa alla mina sötnosar idag. Jag har saknat dom så sjukt jävla mycke. Efter skolan följde Linda me mig hem för att hämta sin tröja, sen följde jag henne till ica där hennes mor kom och hämtade henne. När jag kom hem igen satte jag igång med att gör mat till mig och mamma innan jag tog en promenad till ica där jag mötte Linda vi gick på ica en snabbis sen fick vi gå och möta Amanda vid bussen. vi har typ bara chillat på gården innan jag hade träning. Imorgon får vi se vad som händer, det är juuh frredag så jag hittar nog på nå kul :b Men nu har jag inget mer att skriva kan lägg ain lite bilder från thaithai om en stund eller så blir det imorgon;) Puss

Thaithai

Heej, kommer typ inte skriva nå medans jag är i thai thai datan är så seg här :D Men jag kan juuh skriva lite nu iaf. Det är sjukt varmt och skönt här. Men jag vågar typ inte bada i havet, de är så mkt krabbor. Så jag och liam håller oss i poolen. Sen tar jag och jennifer massage då och då också:D Men nu ska jag gå och göra mig klar för vi ska in till såkallade stan. Jag sasknar alla hertsötattare jätte mycket!:(


RSS 2.0